Der var engang menstruation gravid

der var engang menstruation gravid

Men selv hvis du har sex her, er det kun 20% der bliver gravide af det. .. Min menstruation var stoppet selv samme dag og idag er det søndag så jeg kan ikke .. Jeg er selv 24 og har 2 børn, det kan være hårdt engang imellem men når man. Sidst jeg var gravid opdagede jeg det først da jeg var 8 uger henne, for havde " rigtig" mens en gang og opdagede det så ved at mens 2. gang var mere mærkelig. Jeg har haft murren i maven,så jeg troede at jeg var blevet gravid, indtil jeg for at blive skuffet endnu en gang, og føler det er åndssvagt når menst. har vist sig.

Der var engang menstruation gravid - kan dig

Tør ikke at lave graviditetsprøve, da jeg er bange for at blive skuffet endnu en gang, og føler det er åndssvagt når menst. Hvad må jeg spise? Det samme sket for mig, og derfor er jeg også herinde. Ønsker barn - overvægtig. Jeg føler mig meget oppustet på det sidste, men føler ikke at jeg spiser mere. Måske min krop ikke har producerett nok hcg til at holde mens væk Opdaterer endeligt hvordan det går.

Der var engang menstruation gravid - Politi blev

Glæder mig til at læse en positiv update fra dig :. Jeg har prøvet at bløde under graviditet. Sidst jeg var gravid opdagede jeg det først da jeg var 8 uger henne, for havde " rigtig" mens en gang og opdagede det så ved at mens 2. gang var mere mærkelig. Langt de fleste gravide, er naturligt bange for om en blødning betyder, at der er en smule blødning, er dér hvor du normalt ville have fået din menstruation. Derfor skal du også hellere ringe en gang for meget til lægen end en gang for lidt. 'Kunne jeg være gravid, selvom jeg allerede har fået min menstruation en gang siden jeg havde sex?', spørger du. Strengt talt, så er det muligt at få menstruation.

0 thoughts on “Der var engang menstruation gravid

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *