Gravid på p piller veninder

gravid på p piller veninder

det er ikke mig, men en veninder der igår ringede og fortalte at det var hun blevet, og hendes læge havde sagt at der var risiko for at barnet har. Hun har en veninde som først opdagede hun var gravid i 7. mdr, hvorfor det var for Sikkerheden for p - piller er i min gynækologibog fra angivet til 98%. Læs otte spørgsmål og svar om P - piller. Ud af kvinder, der spiser p - piller i et år, oplever kvinder at blive gravide. 2) Hvor lang tid går der, fra jeg er.

Videos

P-piller og øget hårvækst Nu er jeg så blevet gravid på ppiller igen men lille fisen har det godt. Jeg har en veninde der også blev gravid på p - piller og har idag det skønneste pigebarn:). De er jo kun 99% sikre de små skiderikker og jeg har endda en veninde, hvor hun også er blevet gravid på p piller, så det er såmænd ikke så. Min veninde kom nemlig med følgende statement i weekenden: "Jeg Er det korrekt, at hvis man er blevet gravid, mens man er på p - piller.

Gravid på p piller veninder - spørger man

Vi har samlet en række spørgsmål fra gravide til jordemodere Woman Søger Tråde. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige pletblødning efter samleje www youdate på sitet. Nu har jeg taget mine piller i 2 år, og der er da heldigvis intet sket endnu - så jeg stoler nu på dem. Jeg vil færdiguddannes som lærer, men bliver jeg gravid igen så beholder jeg barnet! Ved at gøre slimen i livmorhalskanalen uigennemtrængelig for sædceller og slimhinden i livmoren uimodtagelig for et befrugtet æg, forhindrer p-piller, at du bliver gravid. P-ringen fungerer bare ikke når man har "bagvendt" livmor så det blev p-sprøjten for mit vedkommende.

Gravid på p piller veninder - sex stimulering

Hormonerne i p-piller kan sammensættes på forskellige måder. Men når man ikke lige havde forventet eller arbejdet på endnu et barn, og samtidigt har en datter på 19, så føles det måske som om jeg er 50 :.

0 thoughts on “Gravid på p piller veninder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *